February 7, 2010

Band.Lapok ;p

Masa ani kan durang ani kira belagak kan jadi pemain band yang bertauliah lah tapi macam nada sijil musik sorang-sorang main. Sorang musik lari kelaut, sorang nyanyi lari kedarat, sorang drum lari setempat...huhu! sajer ja I kan mengritik ani walaupun mcm okay durang main tapi malas lah I muji, biar tia dihina dimaki hamun suapaya I kira nampak terrer lah memaki hamun durang catu ceeaah! main bancat! hahahahhah! To orang-orang dalam blog ani, jangan marah ah...*sambil ready2 kana maki hamun balik arah Facebook (add me! :D) LOL! kira membuat iklan sampingan lah I dulu tu ah..

video

Kaka.Umi.MakeOver

I cerita dulu lah ah kenapa kaka UMi kena makeover...first of all, ka Umi ni jenis yang lasak...she's an ex police woman and pencen lah...ia nie suka bergaya but paling malas kan bergaya (aiyoo..lady cannot like that one...dont have to put heavy makeup but with good appearance can make you sexy lor....) kaka Umi ada 5 anak, the eldet umur 20 years old...yes! you read it right..haha! so shes like challange me like she cannot become hot or sexy anymore so i like told her like i can make her what she think she can't so i like prove it to her LOL...(berapa banyak "like" lah huhu) anyway, kamu liat lah dari gambar-gambar dibawah. By the way, kaka Umi bukan begambar di studio okay..just dirumah I and pakai iPhone saja mengambar with good room lighting...voila! :)